R. (Ronald) Troost AA

Accountant, vennoot

Op ons kantoor is Ronald als vennoot en accountant verantwoordelijk voor de samenstelpraktijk. Hij geeft leiding en is actief bij de advisering aan het mkb. Hij bedient ook klanten waarvoor ons kantoor de audits (controles) uitvoeren. Dit betreft veelal specifiek overeengekomen werkzaamheden zoals waardebepalingen en overnamevraagstukken. Andere activiteiten van Ronald zijn acquisitie en relatiebeheer, regelgeving en compliance en het onderhouden van contacten met brancheorganisatie NBA en de Autoriteit Financiële Markten. Deze activiteiten verricht hij samen met Maurice.

Hoewel mensen soms anders veronderstellen is Ronald van mening dat het werk zeer dynamisch is omdat bij elke klant, in elke branche specifieke zaken spelen. Het zijn van een steun en toeverlaat voor klanten geeft hem een voldaan gevoel. Hij wil mensen helpen, op wat voor gebied dan ook.

Bezigheden buiten het kantoor zijn onder meer voetbal, golf, skiën en wielrennen. Restaurantbezoek met vrienden en familie is een andere activiteit die hij graag doet.