Visie

Meebewegen met klanten

Wij hebben een heldere toekomstvisie. We streven naar een verdergaande autonome groei. Met behoud van onze flexibele en efficiënte manier van werken. Tegelijkertijd willen wij onze vaktechnische kennis verder verhogen. Wij verwachten dat een betrouwbare accountant in de toekomst alleen nog maar belangrijker zal zijn. Wij bewegen mee met onze klanten. Als het economisch meezit met de focus op groei. Zit de economie tegen met de focus op stabilisatie.

Nieuwe technologieën

Nieuwe technologieën spelen op onze vakgebieden een steeds belangrijkere rol. Onze klanten maken hiervan ook steeds meer gebruik. IT-toepassingen willen wij daarom in toenemende mate inzetten in onze dienstverlening. Uiteraard binnen de eisen die wij stellen aan betrouwbaarheid, veiligheid en stabiliteit.

Financiële huisarts

We hebben veel kennis in huis van de vakgebieden waarop we actief zijn. Voor een deskundig advies is echter soms de expertise nodig van een specialist. Bijvoorbeeld op juridisch vlak of op het gebied van financiële planning. Voor gedegen en betrouwbaar advies verwijzen wij je dan door naar een specialist. Wij werken om deze reden nauw samen met een aantal kwalitatief hoogwaardige specialisten. Als financiële huisarts houden we natuurlijk wel een vinger aan de pols. En als het nodig is gaan we gewoon met je mee.

Meer weten?

M.R. (Maurice) Ruivenkamp AA

Accountant, vennoot

MauriceRuivenkamp