Historie

Prominent kantoor

Het is 1975 als de heer P.J. (Piet) Troost in Oud-Beijerland samen met zijn vrouw Nelly zijn eigen accountantskantoor begint. Onder zijn leiding groeit 'Accountantskantoor Troost v.o.f.' uit tot een prominent kantoor in de Hoeksche Waard. Opdrachtgevers in die tijd zijn vooral particulieren en kleinere ondernemers die het kantoor inschakelen voor fiscale en administratieve diensten.

P.J. (Piet) Troost

piet-troost

Innovatief

Opvallend in de ontwikkeling van het kantoor was de innovatieve aanpak. Zo was Accountantskantoor Troost een van de eerste kantoren met computers. En als in 2000 zoon Ronald samen met John van Zetten het kantoor overneemt, blijft Troost vernieuwend. Als eerste kantoor in de regio verkrijgt het een WTA-vergunning. Die vergunning stelt ons in staat ook grotere klanten in het midden- en kleinbedrijf van dienst te zijn met het aanbieden van (wettelijk) controles.

Team compleet

De zolderkamer is inmiddels vervangen door een modern kantoor aan de Maseratilaan. We hebben inmiddels circa twintig medewerkers. Na het toekennen van de WTA-vergunning treedt Maurice Ruivenkamp toe als medevennoot. Met zijn jarenlange ervaring in de controlepraktijk bij een van de grotere kantoren van Nederland maakte hij het team compleet.

Vakkundig en inspirerend

Inmiddels staan we bekend als een vakkundige accountantsorganisatie en een inspirerende sparringpartner voor klanten in het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Ook zijn wij controleplichtige organisaties in zowel de profitsector als non-profitsector van dienst. We werken vooral voor klanten in de Hoeksche Waard en voor klanten in de regio's Rijnmond en Haaglanden.

Meer weten?

R. (Ronald) Troost AA

Accountant, vennoot

RonaldTroost