M.R. (Maurice) Ruivenkamp AA

Accountant, vennoot

Als vennoot en accountant is Maurice verantwoordelijk voor de controlepraktijk op ons kantoor. Naast het leidinggeven is hij operationeel betrokken bij de controles. Hij werkt veelal op locatie. Maurice werkt met name voor klanten in het mkb, waarvoor ons kantoor de (wettelijke) controles en samenstelwerkzaamheden uitvoert. Hij bedient klanten in de samenstelpraktijk in het kleinbedrijf, maar zijn focus ligt vooral op klanten waarbij audits (controles) uitgevoerd dienen te worden. Daarnaast is hij ook zeer actief in de non-profitsector, waaronder de culturele sector. Naast het uitvoeren van controles (op jaarrekeningen en overige verantwoordingen) adviseert Maurice ook in de aanvraag, begeleiding en verantwoording van subsidies.

Binnen het kantoor is hij samen met Ronald Troost verantwoordelijk voor alles wat met wet- en regelgeving en compliance te maken heeft. Verder onderhoudt hij samen met medevennoot Ronald de contacten met brancheorganisatie NBA en met de Autoriteit Financiële Markten.

Veel plezier ontleent Maurice aan het runnen van het kantoor, samen met Ronald en John. Het helpen van (interne) klanten om dichter bij hun doelen te komen en het daarbij horende contact met mensen vindt hij een van de leukste aspecten van zijn werk.

In zijn vrije tijd staat Maurice graag op de golfbaan. Verder houdt hij van skiën, reizen en tijd doorbrengen met zijn kinderen en vriendin.