J. (John) van Zetten RB

Belastingadviseur, vennoot

Als vennoot en fiscaal adviseur is John verantwoordelijk voor de fiscale praktijk binnen ons kantoor. Hij draagt zorg voor de beheersing van de kwaliteit op dit vlak en is nauw betrokken bij de fiscale advisering van onze klanten. Tevens begeleidt hij de fiscale trajecten die binnen een onderneming spelen.

Voor klanten in het mkb wil John een klankbord zijn op het fiscale vlak. Hij betrekt zijn medevennoten erbij als andere vakgebieden aan de orde zijn, wat regelmatig voorkomt. Die wisselwerking maakt het werk voor hem dynamisch en interessant. Deze dynamiek komt ook terug in de dagelijkse werkzaamheden. Klanten willen immers snel duidelijkheid over vraagstukken waar ze mee zitten. Het ad-hoc problemen oplossen van klanten geeft hem veel voldoening.

Ook de non-profit sector behoort tot zijn vakgebied, waarbij hij de fiscale vraagstukken hand in hand met Maurice begeleidt. Zijn verantwoording binnen kantoor ligt op het fiscale vlak. Een ander aspect van zijn functie is het contact onderhouden met branche organisatie Register Belastingadviseurs.

Buiten kantoortijd staat zijn gezinsleven voorop. Verder komt hij graag bij de plaatselijke voetbalclub om zijn kinderen te zien spelen. Zelf houdt hij vooral van wielrennen. Een bezoek aan een mooie stad in het binnen- of buitenland is een andere favoriete bezigheid.