administratie

Rust en overzicht

Een goed gestroomlijnde administratie van je onderneming geeft je rust en overzicht. Je weet precies hoe het binnen je onderneming gaat. Wat goed gaat en wat misschien beter kan. Het geeft je een stuur in handen waarmee je jouw onderneming de toekomst inloodst. Hoe je de administratie van je onderneming wilt uitvoeren kun je bij ons zelf bepalen. Wij bieden ondernemingen verschillende mogelijkheden. Of je nu een eenmanszaak hebt of leiding geeft aan een complexe projectorganisatie. Maak de keuze die het beste bij je past.

Administratie uitbesteden

De meest uitgebreide vorm die we aanbieden is het geheel uitbesteden van de financiële administratie aan ons. Je hebt er dan geen omkijken meer naar. Terwijl je bent verzekerd van een zorgvuldige en professionele uitvoering. En buitengewoon efficiënt zodat de kosten beheersbaar zijn en je niet voor verrassingen komt te staan. Je kiest daarbij zelf van welke onderdelen van onze expertise je gebruik wilt maken. Op basis van deze keuzes richten we je administratie geheel op maat voor je in.

"Al jaren zijn we tevreden over de kwaliteit van hun werk"

D.A. (Dick) van der Heiden,
directeur AudioBizz Benelux B.V.

Audiobizz

(Online) boekhouden

Wil je de financiële administratie in eigen huis houden? Dat kan ook. Je kunt dan gebruikmaken van onze tool iMuis-online. Met deze gebruiksvriendelijke tool verwerk je zelf de boekhouding eenvoudig en efficiënt online. Je administratie is op deze manier altijd up-to-date. En de veiligheid van je bedrijfsgegevens is verzekerd. Daarnaast kun je voor de inrichting van de financiële administratie van je onderneming ook gebruik maken van de modulaire opbouw die het programma iMuis biedt. Met deze modules organiseer je de administratie geheel naar de wensen die je hebt. Je bepaalt zelf welke modules je wilt gebruiken. Dus ook met deze oplossing houd je de kosten perfect onder controle.

Meer informatie over onze (online) boekhoudprogrammatuur vind je onder:  www.muis.nl.

Scan en herken

Weer een andere online mogelijkheid is gebruikmaken van onze tool UBL cloud. Je kunt zelf je gescande documenten aan ons mailen of je levert je papieren in bij ons zodat wij het scannen. In beide gevallen wordt het automatisch verwerkt in je administratie. Jij kunt op deze wijze online op elke gewenst moment je boekhouding inzien. Via een app op je mobiele telefoon en via je tablet of laptop.

Bekijk ook eens

accountancy

Loonadministratie

Belastingadvies

Accountancy

Audit

Meer weten?

M.R. (Maurice) Ruivenkamp AA

Accountant, vennoot

MauriceRuivenkamp